Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρόγραμμα της Γ.Σ. του ΣΠΕΦ

 
Την Κυριακή 16/1/22 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, στην Λ. Αλεξάνδρας 10, στη Αθήνα.  Για όποιον επιθυμεί να παραβρεθεί με φυσικό τρόπο η ώρα προσέλευσης είναι στις 10.00 πμ.  Προϋπόθεση εισόδου είναι η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για την COVID-19.  
Την συνέλευση ωστόσο μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ τα μέλη μπορούν να την παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν σε αυτήν και διαδικτυακά.  
 
Την συνέλευση θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος ΔΣ του ΔΑΠΕΕΠ κ. Ιωάννης Γιαρέντης.  Οι ανωτέρω ομιλίες καθώς και ο απολογισμός πεπραγμένων του συνδέσμου από τον Πρόεδρο Δρ. Στέλιο Λουμάκη θα γίνουν στο Α' μέρος της συνέλευσης, ήτοι στο διάστημα 11.00 πμ έως 13.00 μμ.  Το Α' μέρος της συνέλευσης είναι ανοικτό να το παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν και διαδικτυακά όλα τα μέλη, δηλαδή ταμειακά ενήμερα ή μη.  
 
Σε ότι αφορά το Β' μέρος της συνέλευσης (ώρες 13.30 - 16:00 μμ) που θα αφορά τον οικονομικό απολογισμό, τροποποιήσεις καταστατικού, την εκλογική διαδικασία, τις ομιλίες των υποψηφίων κλπ για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, βάσει του καταστατικού δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, οπότε για την διαδικτυακή συμμετοχή στο Β΄ μέρος αυτό θα αποσταλεί χωριστό e-mail συμμετοχής στα ταμειακά ενήμερα μέλη μόνο. 
 
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Γ.Σ. Κάντε κλίκ εδώ για να το δείτε 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιανουαριου 2022 20:14