(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Συμμετοχή ΣΠΕΦ στην "Εβδομάδα Καινοτομίας στις ΑΠΕ"

Κατόπιν πρόσκλησης ο Πρόεδρος του ΣΠΕΦ κος Στέλιος Λουμάκης θα συμμετάσχει με ομιλία του την Δευτέρα το πρωί 1/7/13 στην έναρξη της διεθνούς εκδήλωσης "Innovation week on RES" στην Πάτρα.  Η εκδήλωση διάρκειας συνολικά δέκα ημερών από την 1η έως και την 10η Ιουλίου διοργανώνεται από το ΤΕΙ Πάτρας σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Πάτρας, Πράγας/Τσεχίας,  Σμύρνης/Τουρκίας, Βουδαπέστης/Ουγγαρίας, Βουλγαρίας και με την συμμετοχή πλήθους άλλων καταξιωμένων ιδρυμάτων και φορέων έρευνας και τεχνολογίας στον χώρο των ΑΠΕ.  Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική ένεκα του διεθνούς χαρακτήρα του σύμφωνα και με το επισυναπτόμενο αναλυτικό πρόγραμμα.

 

Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Δεκεμβριου 2014 19:37
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.