(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Η πρόταση ΣΠΕΦ στην διαβούλευση ΡΑΕ για την αναμόρφωση του ΚΣΗΕ

Στα πλαίσια της διαβούλευσης ΡΑΕ για την αναμόρφωση του Κώδικα Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΚΣΗΕ) κατ' εφαρμογή του ν. 4152/2013, ο ΣΠΕΦ κατέθεσε την πρόταση του σχετικά με τον υπολογισμό του κατ΄ελάχιστον αντιστοιχούντος μεσοσταθμικού μεταβλητού συμβατικού κόστους ως προς την παραγωγή ΑΠΕ που εγχύθηκε και που οφείλει πλέον να εισρέει στον ειδικό λογαριασμό ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ. Επιπλέον ο σύνδεσμος, ένεκα του εξ'ορισμού στοχαστικού χαρακτήρα των ΑΠΕ και των προβλέψεων του διαχειριστή στον Ημερήσιο Ενεργειακό Προγραμματισμό (ΗΕΠ) για την εκτιμώμενη έγχυση τους, θέτει επιπλέον των προωθούμενων ρυθμίσεων και το θέμα της εκκαθάρισης των αποκλίσεων με την ΟΤΑ (Οριακή Τιμή Αποκλίσεων) όχι μόνο ως προς την ποσότητα απόκλισης συγκριτικά με τον ΗΕΠ αλλά του συνόλου της παραγωγής ΑΠΕ.    
 
Επισυνάπτεται ολόκληρη η επιστολή. Κάντε κλίκ εδώ για να την δείτε 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Δεκεμβριου 2014 19:37
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.