Ο Στ. Λουμάκης ομιλητής στην εσπερίδα της ΡΑΑΕΥ για την ανακύκλωση ενεργειακών υποδομών

κλίκ στην φωτό για μεγέθυνση

Σε συνέχεια πρόσκλησης ο Πρόεδρος του ΣΠΕΦ Δρ. Στέλιος Λουμάκης θα παραστεί ομιλητής στην εσπερίδα που διοργανώνει η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) με θέμα την Ανακύκλωση Ενεργειακών Υποδομών.  Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Κτίριο 15 της ΔΕΘ, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:30 - 18:30 μμ.  Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της 1ης Διεθνούς Έκθεσης κυκλικής οικονομίας και αποτυπώνει την δέσμευση της Αρχής να εδραιώσει έναν ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας με την ενεργειακή αγορά και την κοινωνία των πολιτών, αναδεικνύοντας τις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται από την ενεργειακή μετάβαση και να συζητήσει για την ανακύκλωση των ενεργειακών υποδομών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαιου 2023 08:11