(210) 6854035

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Βιογραφικά

Αναρτηθηκε .

     
     
1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ Λουμάκης Στέλιος
 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) από όπου και αποφοίτησε το 1992.  Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ (Master of Business Administration) από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth της Μ. Βρετανίας και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΜΠ εκπονώντας διδακτορική διατριβή με θέμα την Λειτουργία της Χονδρεμπορικής Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και των ΑΠΕ στο Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών της  Σχολής Χημικών Μηχανικών.  Έχει παρακολουθήσει δεκάδες εξειδικευμένα σεμινάρια τεχνικής, διοικητικής και χρηματοοικονομικής κατεύθυνσης στον επαγγελματικό του βίο μέχρι σήμερα, πολλά εξ' αυτών σε τεχνικό επίπεδο και στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και φωτοβολταϊκά.  Είναι μέλος ΤΕΕ από το 1993 και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό. 
 
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία παράλληλα με τις σπουδές του στα τέλη της δεκαετίας του '80 στην οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την εξαγωγή ετοίμων ενδυμάτων στις αγορές της Ευρώπης. Στα πλαίσια της επιχείρησης αυτής την δεκαετία του '90 ανέπτυξε κλάδο αντιπροσωπείας και εμπορίας παραφαρμακευτικών προϊόντων, διαγνωστικών και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για Ελλάδα και Κύπρο. Μετέπειτα εργάσθηκε για πέντε χρόνια ως ανώτερο Διευθυντικό στέλεχος Marketing και Πωλήσεων στην πολυεθνική εταιρεία Sara Lee Household & Body Care Hellas AE και κατόπιν στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ΑΕ. Εκ νέου στο επιχειρείν δραστηριοποιήθηκε για πέντε χρόνια στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο της οργανωμένης εστίασης και λιανικής τροφίμων σε συνεργασία με την Αρτοβιομηχανία Κατσέλης ΑΒΕΕ. Από το 2006 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της ανάπτυξης κεντρικοποιημένων φωτοβολταϊκών μονάδων. Η εταιρεία του πρωτοπόρος στο κλάδο ολοκλήρωσε και διασύνδεσε στο δίκτυο μια από τις πρώτες Φ/Β μονάδες μόλις τον Απρίλιο του 2008. 


Περαιτέρω διαθέτει πλούσια μελετητική, συμβουλευτική και σε διαιτησίες εμπειρία ιδιαίτερα στον τομέα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και των ΑΠΕ, ενώ την περίοδο 2014-2017 συμμετείχε στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του ΕΒΕΑ στηρίζοντας συμβουλευτικά την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και σε πλείστους άλλους τομείς.  Στο ΔΣ του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ, www.spef.gr ) εκλέγεται συνεχόμενα από το 2009, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2011 διατελεί Πρόεδρος επί τέσσερις συναπτές θητείες.  Λόγω και του θεσμικού του αυτού ρόλου διαθέτει πλούσια αρθρογραφία, εκτενές μελετητικό νομο-προπαρασκευαστικό έργο, αδιάλειπτη συμμετοχή στις δημόσιες διαβουλεύσεις αλλά και συμμετοχές ως ομιλητής σε δεκάδες επιφανή συνέδρια και ημερίδες του χώρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

English Version 
Stelios Loumakis was born in Athens and graduated Chemical Engineer, National Technical University of Athens (NTUA), in 1992. At post-graduate level he has been awarded the degree of Master of Business Administration (MBA) from Portsmouth University of U.K. At present he is PhD Candidate NTUA elaborating a doctoral thesis in the field of Electricity Market Operation.  He is a member of TEE (Technical Chamber of Greece) since 1993.  
He started his professional career at late '80s in parallel with his studies in the family business, for decades involved in exports of garments to the European markets. During '90s he developed a new department trading OTC para-pharmaceuticals, diagnostic tests and health products both in Greece and Cyprus.  Later on he worked for five years as an executive in Marketing and Sales in the leading multinational company Sara Lee Household & Body Care Hellas AE and later to the Greek industrial bread and food company Karamolegos AE.  Back in business he was involved for five years in the rapidly expanding sector of organized bread and food retail in co-operation with the food and bread industrial company Katselis ABEE.  In 2006 he entered the field of power generation through photovoltaic (PV) technology. He pioneered in Greece developing centralized PV plants. His company's first centralized PV plant was one of the first of its kind in the country and was connected to the grid in April 2008.
Overall, he enjoys valuable business, engineering, consulting and arbitration experience in the field of renewables and wholesale electricity market and is the President of the Hellenic Association of Photovoltaic Energy Producers (www.spef.gr) since December 2011.  SPEF is the official business and scientific association founded in 2009 that represents in Greece power generating organizations from PVs.  Due to this role he enjoys extensive experience and public presence with articles, technical studies, law proposals, participation in public consultations and speeches in several highly esteemed conferences local and abroad.  During 2014-2017 he has been an active member of ACCI (Athens Chamber of Commerce and Industry) Business Angels Network, supporting business development in several other sectors. 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


2 ΑΝΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ Αγγελοπούλου Όλγα
 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και σπούδασε Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός στο Ε.Μ.Π.,από όπου και αποφοίτησε το 2004 με υποτροφίες του ΙΚΥ και του ΤΕΕ. 
Σε μεταπτυχιακό επίπεδο φοίτησε στο διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Ε.Μ.Π. "ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ", το οποίο και ολοκλήρωσε με βαθμό άριστα.
Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά και επαρκώς Γαλλικά. Το 2004 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως Τοπογράφος Μηχανικός ελεύθερη επαγγελματίας. 
Το 2007 αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος και μέτοχος οικογενειακής κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στον βιομηχανικό χώρο με κύριο αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και είναι ιδρυτικό μέλος του ΣΠΕΦ. 
Σήμερα εκτός από παραγωγός ενέργειας από Φ/Β δραστηριοποιείται ως τοπογράφος μηχανικός σε μετρήσεις πεδίου και χαράξεις αλλά στην αδειοδοτική διαδικασία φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων έως τη στιγμή λειτουργίας τους, όπου και έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία. 
Από το 2009 διατελεί χρέη Γενικού Γραμματέα στον ΣΠΕΦ.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


3 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. Λαλιώτης Λουκάς
 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο North Eastern University στην Βοστώνη όπου αποφοίτησε το 1986 και πήρε μεταπτυχιακό MBA στο Stanford στην Καλιφόρνια το 1992.
Δούλεψε 10 χρόνια στην Αμερική στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας (Cisco systems , US Airforce KLA instruments etc
Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα δούλεψε στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας στο σχεδιασμό των δικτύων της Ελλάδας και κατόπιν σαν τεχνικός διευθυντής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας από το 2000 έως το 2004 μέσω της ΑΤΟΣ.
Από το 2007 και μετά  ασχολήθηκε με τον κλάδο των φωτοβολταϊκών όπου και κατασκεύαζε ΦΒ πάρκα αλλά και διετέλεσε διευθυντής στην Conergy (Γερμανική εταιρία ΦΒ)
Εως σήμερα ασχολείται και με την περαιτέρω διείσδυση ΑΠΕ στον Ελληνικό χώρο μέσω αποθήκευσης αλλά και με τον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας και smartphone applications.


4 ΤΑΜΙΑΣ Σαμαράς Γεώργιος
 

Γεννήθηκε στα Κριεζά, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, στην Εύβοια το 1954. 

Έγγαμος με δύο παιδιά που εργάζονται στον Ιδιωτικό τομέα ως στελέχη πολυεθνικών Εταιρειών.

Έως το 2008  εργάστηκε ως προϊστάμενος λειτουργίας μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (150-200 MW εκάστη), σε ατμοηλεκτρικούς σταθμούς παραγωγής της ΔΕΗ με καύσιμο: πετρέλαιο (μαζούτ), και λιγνίτη.

Παράλληλα διατέλεσε εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ της Γενικής Ομοσπονδίας Προσωπικού ΔΕΗ (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ), από το 1992 έως το 1996 και στη συνέχεια μέλος του Δ.Σ και της εκτελεστικής επιτροπής ως γραμματέας διεθνών σχέσεων της  ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από το 1996 έως το 2008.

Από το 1999 έως και το 2008 διατέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δικτύου της ICEM των συνδικάτων ηλεκτρικής ενέργειας και ορυχείων, των χωρών  της κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης - ICEM MEMBER NETWORK of ELECTRIC ENERGY&MINING TRADE UNIONS for CENTRAL AND S.E. EUROPE - συμπεριλαμβανομένων της Τουρκίας και της Κύπρου, εκπροσωπώντας 200.000 περίπου εργαζόμενους στην ενέργεια.

Πέραν της μακρόχρονης συμμετοχής του στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και της συνδικαλιστικής του δράσης, σαν Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, από την επαφή του με τα Ευρωπαϊκά συνδικάτα ενέργειας και την επιτροπή ενέργειας της Ε.Ε απέκτησε συνολικότερη εμπειρία και γνώση για την ενεργειακή κατάσταση στη χώρα μας, την παραγωγή Η/Ε, από συμβατικούς σταθμούς στερεών και υγρών καυσίμων και φυσικού αερίου, την υδροηλεκτρική ενέργεια, την ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, την μεταφορά και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για την διαδικασία απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες από το 1992 έως σήμερα. 

Επίσης, με την ιδιότητα, του Γ. Γραμματέα των συνδικάτων ενέργειας της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης έως το 2008, γνωρίζει τις εξελίξεις σε όλες αυτές τις χώρες όσον αφορά τα θέματα ενέργειας.  

Από το 2008 δραστηριοποιείται στην παραγωγή Η/Ε από Φ/Β μέσω οικογενειακής επιχείρησης της οποίας είναι Διαχειριστής.

Από το 2012 είναι μέλος του ΣΠΕΦ και από το 2014 μέλος του ΔΣ του ΣΠΕΦ.

Επανεκλέγει στις αρχαιρεσίες της 17ης Ιανουαρίου 2016, και μετά την συγκρότηση του ΔΣ του ανετέθησαν τα καθήκοντα του Οργανωτικού Γραμματέα


5 ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Μαρκουλάκη Παναγιώτα
    "Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"

6 ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Τζαννίνη Ευγενία
 

Η Ευγενία Τζαννίνη, είναι Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, ενώ είναι μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 1991 και της Association des Juristes de Droit Public Compare (Paris) από το 1990, καθώς και του Chartered Institute of Arbitrators (London). Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ολοκλήρωσε ευδοκίμως την Άσκηση ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας (1990) και μετεκπαιδεύτηκε στο Paris I – Pantheon Sorbonne στο Συγκριτικό Δημόσιο Δίκαιο των Ευρωπαϊκών Χωρών. Έχει πιστοποιηθεί στην Διαμεσολάβηση από το Chartered Institute of Arbitrators (London) και από το Harvard Negotiation Institute. Είναι εγγεγραμμένη στον κατάλογο των διαπιστευμένων διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, της Ρυθμιστής Αρχής Ενέργειας καθώς και στην κατάλογο  του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών.

 

Ειδικά πεδία Έρευνας:

• Η αλληλοκάλυψη των ενδίκων βοηθημάτων μεταξύ Ευρωπαϊκής  Επιτροπής  και Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (Παρίσι 1990).

• Συγκριτική μελέτη της έννοιας της πειθαρχικής καταστολής στην Ελληνική και Γαλλική Θεωρία και Νομολογία (Παρίσι 1990).

• Η εφαρμογή του άρθρου 6 της Ευρωπαϊκής  συνθήκης για τα ανθρώπινα δικαιώματα από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

• Τα Συνταγματικά προβλήματα μετά την Ελληνική συμμετοχή στην συνθήκη του Μάαστριχ (Παρίσι 1991). 

• Η έννοια της φορολογικής ενοχής στο Ελληνικό Δημόσιο Δίκαιο και η διαχρονική της εξέλιξη (Παρίσι 1991). 

• Η συγκριτική ανάλυση των συστημάτων αναγκαστικής εκτέλεσης όπως αυτό προβλέπεται από τον κώδικα εισπράξεως δημοσίων εσόδων (ΚΕΔΕ) και του κώδικα πολιτικής δικονομίας (ΚΠολΔ) (Αθήνα 1988). 

• Photovoltaics in Greece: An Interesting Recent Experiment (Poster on ENEFM2014 2nd International Congress on Energy Efficiency and Energy Related Materials)    

• Εισχώρηση των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα Παρουσίαση στο 4th Διεθνές συνέδριο on ENERGY SYSTEMS, ENVIRONMENT, ENTREPRENEURSHIP and INNOVATION (ICESEEI '15)

Εμπειρία

20ετής εμπειρία στο Διοικητικό, εταιρικό, φορολογικό. Εμπειρία σε έργα εντάξεως στην αναπτυξιακή νομοθεσία καθώς και σε έργα  νομοπαρασκευαστικού χαρακτήρα. Παρίσταται  στον Άρειο Πάγο, Συμβούλιο Επικρατείας, Ελεγκτικό Συνέδριο, Γενικό Δικαστήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δικαστήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

email: -


7 ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Μεσσαρίτης Ιωάννης
 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1995 και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Brunel Αγγλίας απ’ όπου έλαβε το πτυχίο του Ηλ. Μηχανικού με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ψηφιακές Επικοινωνίες.
Εργάστηκε ως μηχανικός δικτύων μέχρι το 2004 στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Lannet. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως τεχνικός σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση ΜΕΣΣΤΕΚΟ η οποία προμηθεύει τον όμιλο ΔΕΗ με ηλεκτρολογικό υλικό Μέσης και Υψηλής Τάσης.
Το έτος 2007 ιδρύει και διευθύνει την εταιρεία Messaritis Ανανεώσιμες η οποία αναλαμβάνει την αδειοδότηση, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών. Παράλληλα, αναπτύσσει δραστηριότητα στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς.
Το 2019 εκλέγεται Μέλος του ΔΣ στον ΣΠΕΦ


8 ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Δοντάς Ευρυπίδης

  "Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"

9 ΜΕΛΟΣ ΔΣ Τσούμας Κων/νος  
  "Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?" 

     
  Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.  
1   Μηνάς Δημήτριος  
 

- Συνταξιούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός
- Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και διαμένει στην Αθήνα
- Πολύ καλή γνώση Αγγλικών και Ιταλικών   
- Ιδρυτής της εταιρείας GREENEL Παραγωγή Ανανεώσιμης Ενέργειας Α.Ε. (GREENEL A.E.) το 2007, που εγκατέστησε και λειτούργησε Φ/Β πάρκα από τις αρχές του 2011.
- Διοικητική/Επαγγελματική εμπειρία, σε θέσεις ευθύνης του Δημοσίου Τομέα, έτη 12, ως :
  *1982-1993: Επαγγελματικό Στέλεχος Διοίκησης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.), Τεχνικός Πραγματογνώμων του ΤΕΕ και Εκτιμητής Ακινήτων του ΤΣΜΕΔΕ
- Διοικητική/Επαγγελματική εμπειρία, σε θέσεις ευθύνης του Ιδιωτικού Τομέα, έτη 17 , ως :
   *1993-2001: Διευθυντής Υλοποίησης Τηλεπικοινωνιακού Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας στην WIND HELLAS S.A. ( έδρα Αθήνα-Ελλάδα )
   *2001-2006: Διευθυντής Ανάπτυξης και Λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας στην  GLOBUL (COSMO BULGARIA MOBILE S.A.-θυγατρική ΟΤΕ) ( έδρα Σόφια-Βουλγαρία )
   *2007-2009: GENERAL COUNTRY MANAGER στην PIRAEUS REAL ESTATE CONSULTANTS S.R.L.(θυγατρική της ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE Α.Ε.- Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς) (έδρα Βουκουρέστι-Ρουμανία)
- Συνδικαλιστική δράση ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΤΕΕ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων ΥΠΕΧΩΔΕ (1997-98) και ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΤΕΕ (1998)  


2   Τζώρτζογλου Νεκτάριος  
 

Ο Νεκτάριος Τζωρτζόγλου γεννήθηκε το 1968 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» (MBA) από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε) και τίτλο αναγνώρισης επαγγέλματος ως Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος Βιομηχανικών Επιχειρήσεων από την SIEMENS A.G. Γερμανίας και από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Νυρεμβέργης. 
Μιλά άπταιστα γερμανικά και αγγλικά.  
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (O.E.E.) και κάτοχος Άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού  Α’ Τάξης .

Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος τόσο σε πολυεθνικές όσο και σε ελληνικές εταιρείες και έχει πάνω από 25 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, με σημαντική εμπειρία σε αναδιοργάνωση επιχειρήσεων και διαχείριση σύνθετων έργων. (http://www.linkedin.com/pub/nektarios-tzortzoglou/6/5a8/232).
 
Στον χώρο των φωτοβολταϊκών δραστηριοποιείται από το 2007 και πέρα από παραγωγός, υπήρξε συν-ιδρυτής εταιρείας που δραστηριοποιείται εδώ και 12 έτη στην μελέτη, εμπορία, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων.


   Κοίλιας Παναγιώτης  
 

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"