(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Νικολοπούλου: Η νομική πραγματικότητα που η επιστολή ΔΕΔΔΗΕ αποκρύπτει για τα φωτοβολταϊκά της Πελοποννήσου Νέο

 

Πηγή: Energypress 14/7/24
 

Διαβάζοντας την πρόσφατη υπ. αριθμ. 244859/26.6.24 επιστολή του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ, όπως δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ, προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και κατ’ επέκταση προς απάντηση σχετικής ερώτησης βουλευτή για το επίδικο θέμα της εξέλιξης του διαγωνισμού των φωτοβολταϊκών σταθμών έως 400 kW στο κορεσμένο δίκτυο Πελοποννήσου, δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στην υποχρέωση μου ως μαχόμενη δικηγόρος που χειρίζομαι και αρκετές υποθέσεις στο θέμα ακριβώς αυτό, να προβώ στην παρούσα νομική ανάλυση προς διαφώτιση του επενδυτικού κοινού για την υπόλοιπη νομική πραγματικότητα που καταλαμβάνει την υπόθεση της Πελοποννήσου και για την οποία η επιστολή ΔΕΔΔΗΕ ουδέν αναφέρει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου της δικηγόρου Όλιας Νικολοπούλου εδώ:

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλιου 2024 05:18
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.