Μηνιαίες πληρωμές πλέον από ΔΕΣΜΗΕ

Μετά την επιτυχημένη παρέμβαση του ΣΠΕΦ και την άριστη συνεργασία με τη ΔΕΗ και συγκεκριμένα τον κ. Νικόλαο Δρόσο, Διευθυντή Διαχείρισης Δικτύου και την κα Σοφία Αγγελάκη, Τομεάρχη Διαχείρισης Δικτύου της ΔΕΗ, ο Σύνδεσμος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα στα μέλη του ότι τo θέμα των μηνιαίων πληρωμών είναι πλέον γεγονός.
Συγκεκριμένα η τιμολόγηση γίνεται με έναν μέσο όρο 1.200 kWh/εγκατεστημένο kW, δηλαδή για ένα Φ/Π 100 kWp έχουμε 1200 kWh/kWp X 100 kWp X 0,45 / 12 μήνες, δηλαδή €4.500 έναντι το μήνα με εκκαθάριση ανά τετράμηνο. Μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας και εφόσον προκύψουν στατιστικά στοιχεία, ο μέσος όρος θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα στατιστικά αυτά για να είναι πιο δίκαιος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Δεκεμβριου 2014 10:21