(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Ομιλία Προέδρου ΣΠΕΦ στην Βουλή των Ελλήνων

 

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 ο Πρόεδρος του ΣΠΕΦ κος Στέλιος Λουμάκης θα εκθέσει τις απόψεις του Συνδέσμου σχετικά με το σ/ν "Αξιοποίηση του πρώην Αεροδρομίου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΙΟΣ – Προώθηση της χρήσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/28/ΕΚ) – Κριτήρια Αειφορίας Βιοκαυσίμων και Βιορευστών (ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/30/ΕΚ)» στην διαρκή επιρτοπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής.
 
Στα πλαίσια της διαβούλευσης του εν λόγω σ/ν ο ΣΠΕΦ συμμετέχοντας είχε αποστείλει συγκεκριμένες προτάσεις στο ΥΠΕΚΑ που αφορούσαν την προστασία της προτεραιότητας πρόσβασης στα δίκτυα των προγενέστερων του Προγράμματος Ήλιος εγχώριων αιτημάτων, όσο και την δυνατότητα συμμετοχής μελλοντικά νέων Φ/Β μονάδων ημεδαπών συμφερόντων στο πρόγραμμα.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Δεκεμβριου 2014 20:03
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.