(210) 6854035

Συμμετοχή ΣΠΕΦ στο συνέδριο Capital + Vision

 
Ο ΣΠΕΦ δια του Προέδρου του κου Στέλιου Λουμάκη θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε ένα νέο Μοντέλο Ανάπτυξης» που διοργανώνεται στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου Capital + Vision το Σάββατο, 29.9.2012, από τις 11.00 έως 13.30 στο ξενοδοχείο Hilton.

Στη συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως ομιλητές ο Γερμανός Υφυπουργός Εργασίας Hans-Joachim Fuchtel και ο Έλληνας Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Α. Παπαγεωργίου, ενώ θα χαιρετήσει ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Επισυνάπτονται το αναλυτικό πρόγραμμα που αφορά την ενότητα των ΑΠΕ στο αρχείο που ακολουθεί και το προφίλ όλου του πολυσυνεδρίου στον κάτωθι σύνδεσμο.

http://www.capitalvision.gr/

δείτε το εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Δεκεμβριου 2014 19:51
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.