Επερώτηση στην Βουλή για τους καταχρηστικούς συμψηφισμούς ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ και την συνεπακόλουθη στάση πληρωμών προς τις ΑΠΕ

Κατόπιν της αποκάλυψης και ανάδειξης από τον ΣΠΕΦ των καταχρηστικών συμψηφισμών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ στο ΕΤΜΕΑΡ το τελευταίο 2μηνο και της δημόσιας καταγγελίας τους με την από 4/10/16 επιστολή μας (επισυνάπτεται) προς το αρμόδιο Υπουργείο αλλά και την Αξιωματική Αντιπολίτευση εν συνεχεία (και με την διεξαχθείσα την 10/10/16 συνάντηση του Προέδρου με τον αρμόδιο Τομεάρχη Ενέργειας), ακολούθησε επερώτηση 41 βουλευτών προς τον Υπουργό Ενέργειας για τις πρακτικές αυτές αλλά και την συνεπακόλουθη εξαντλητική σχεδόν πλήρη στάση πληρωμών προς τις ΑΠΕ που αίφνης και αναίτια κήρυξε η ΔΕΗ.

Επισυνάπτεται το link με την επερώτηση των 41 βουλευτών.

Επισυνάπτεται η επιστολή ΣΠΕΦ από 4/10/16. Κάντε κλίκ εδώ για να την δείτε
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτωβριου 2016 17:31