Υπό την Αιγίδα του ΣΠΕΦ τα Energy Mastering Awards 2019

Τα Energy  Mastering  Awards 2019 έρχονται αναδεικνύουν και επιβραβεύουν, για 3η χρονιά, τις βέλτιστες πρακτικές μείωσης της ενεργειακής δαπάνης, εξοικονόμησης πόρων (ηλεκτρική ενέργεια, καύσιμα, α’ ύλη) και προστασίας του περιβάλλοντος από Επιχειρήσεις και Δημόσιους Οργανισμούς, καθώς και από εταιρείες που διαθέτουν σχετική τεχνογνωσία ή τεχνολογία.

Εδώ μπορείτε να δείτε το εύρος των προηγούμενων διοργανώσεων.

Στόχος των βραβείων είναι:

· Προβάλλουν τους νικητές και προωθήσουν τις προσπάθειές τους ως φωτεινά παραδείγματα

· Κινητοποιήσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς για τη διαρκή βελτίωση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών τους επιδόσεων

· Αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις & τεχνολογίες για αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και μείωση του λειτουργικού τους κόστους

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και τα best practices που θα βραβευθούν και η τελετή απονομής απολαμβάνουν έντονης προβολής και δημοσιογραφικής κάλυψης στις εκδόσεις της Boussias Communications, καθώς και σε ημερήσιες οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες, online καμπάνιες και στο εξατομικευμένο website.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για τα βραβεία έως 18/10/19.  Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.energyawards.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβριου 2019 21:09