(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Τακτική Γενική Συνέλευση & Εκλογές

 
Σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. επί τη βάσει του καταστατικού η Τακτική Γενική Συνέλευση του συνδέσμου μαζί και οι Αρχαιρεσίες προσδιορίστηκε να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας 10, 106 82 Αθήνα (διάρκεια συνολικά κατά προσέγγιση από 10.00 π.μ. – 15.00 μμ).  Σύμφωνα με το καταστατικό από τις Εκλογές θα αναδειχθεί το νέο 9μελές Δ.Σ., αφού η τριετής θητεία του απερχόμενου ολοκληρώνεται.

Με στόχο την μεγιστοποίηση της συμμετοχής των μελών στην Γενική Συνέλευση, πέραν της φυσικής παρουσίας που με βάσει τα σημερινά δεδομένα για την πανδημία θα είναι δυνατή μόνο με επίδειξη έγκυρου ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά της COVID-19 πριν την είσοδο στην αίθουσα (η οποία θα είναι υπερδιπλάσια των αναγκών για λόγους τήρησης αποστάσεων) ο Σύνδεσμος μας συμβλήθηκε και με πάροχο οργάνωσης υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης.  Έτσι θα είναι δυνατή η αμφίδρομη τηλεματική μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση μελών που δεν δύνανται/επιθυμούν να παραβρεθούν με φυσικό τρόπο.   

Αναλυτικότερα, τα ταμειακώς ενήμερα μέλη θα λάβουν μέσω e-mail την προηγούμενη ημέρα της εκδήλωσης κωδικό συμμετοχής και link για την τηλεματική συμμετοχή τους.  Μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ θα υπάρχει η δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την Γ.Σ. αλλά και να θέσουν ζωντανά με χρήση του laptop ή του smart phone τους ερωτήματα ή και να λάβουν το λόγο για σύντομες τοποθετήσεις με μετάδοση και της εικόνας τους στο video wall που θα υπάρχει στην αίθουσα.    

Όπως πάντοτε, η με κάθε τρόπο συμμετοχή των μελών είναι απαραίτητη για την ενίσχυση του συνδέσμου αλλά και για να συμβάλουν με τις προτάσεις τους στην προώθηση των θεμάτων του Κλάδου καθώς και με την ψήφο τους στην ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. 

Σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία:

1. Όσοι εκ των μελών επιθυμούν, μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για εκλογή στο νέο Δ.Σ. μέχρι και την Παρασκευή 14/1/22, και ώρα 15.00 μμ, στο e-mail της γραμματείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

2. Υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μέχρι και το έτος 2021.

3. Τα μέλη του Σωματείου εκπροσωπούνται στις Γενικές Συνελεύσεις – Εκλογές ως εξής:

- Τα μεν φυσικά πρόσωπα, αυτοπροσώπως,

- Τα δε νομικά πρόσωπα δια ενός και μόνον νομίμου εκπροσώπου τους, κατά το νόμο και το καταστατικό τους, ή από αντιπρόσωπο που διορίζεται για το σκοπό αυτό, από τη νόμιμη Διοίκησή τους. Κάθε εκπροσώπηση πρέπει να γνωστοποιείται εγγράφως προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

- Κανείς δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει περισσότερες από μία ψήφο, εκτός εάν ο ίδιος είναι και μέλος, οπότε δικαιούται και τη δική του ψήφο.  Για τις περιπτώσεις αυτές (δηλαδή εκπροσώπησης μέσω Τρίτου) έχει σταλεί υπόδειγμα εξουσιοδότησης με γνήσιο υπογραφής που πρέπει ο Τρίτος να φέρει μαζί του ή που η εξουσιοδότηση θα πρέπει εξ αρχής να εκδοθεί ψηφιακά από το Gov.gr και να την έχει μαζί του ο εξουσιοδοτούμενος.   

- Υπενθυμίζουμε πως ο εκάστοτε Τρίτος που θα φέρει την εξουσιοδότηση εκπροσώπησης μέλους, δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλος.  Τέλος ο εκάστοτε Τρίτος δεν μπορεί να φέρει περισσότερες από μία ψήφους, εκτός αν είναι μέλος οπότε φέρει και την δική του. 

- Για τις περιπτώσεις μελών που δεν θα παραστούν στην Γ.Σ. με φυσικό τρόπο ούτε αυτοί, ούτε εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος τους, η ψήφος τους μπορεί να σταλεί επιστολικά με υπεύθυνη δήλωση από το Gov.gr στο e-mail της γραμματείας,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή της υπεύθυνης δήλωσης από το Gov.gr με την ψήφο τους στο e-mail της γραμματείας θα πρέπει να γίνει κατά την ημέρα της ψηφοφορίας. 

Τέλος όσα από τα Μέλη δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους, παρακαλούνται να το πράξουν πριν την Γενική Συνέλευση για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού κατά την εκδήλωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Δεκεμβριου 2021 20:23
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.