(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Τα Video των ομιλιών της Γ.Γ. ΥΠΕΝ, του Προέδρου ΔΑΠΕΕΠ και του Προέδρου ΣΠΕΦ στην Γ.Σ. του Συνδέσμου

 
Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 διεξήχθη στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ.  Η συνέλευση λόγω των συνθηκών της πανδημίας διεξήχθη με υβριδικό τρόπο, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα συνέδρια το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περιορισμένη φυσική παρουσία και ευρεία διαδικτυακή συμμετοχή των μελών μέσω ΖΟΟΜ.
 
Την Γ.Σ. τίμησαν με την συμμετοχή τους η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Αλεξάνδρα Σδούκου, η οποία στην 25λεπτη ομιλία της ανέλυσε τις επερχόμενες πρωτοβουλίες του υπουργείου σε όλα τα επίκαιρα θέματα του χώρου των ΑΠΕ και ειδικότερα των φωτοβολταικών (διαγωνισμοί ΡΑΕ, Τιμές Αναφοράς στα εκτός διαγωνισμών έργα, άνοιγμα αιτήσεων στα κορεσμένα δίκτυα, αναβαθμίσεις δικτύων και υποδομών κ.α.) καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΔΑΠΕΕΠ κος Ιωάννης Γιαρέντης ο οποίος με τη σειρά του στην 45λεπτη ομιλία του ανέλυσε σε βάθος το όραμα του περαιτέρω εκσυγχρονισμού του Διαχειριστή και απάντησε σε επίκαιρες ερωτήσεις για το κόστος λειτουργίας του οργανισμού αλλά και σε πρωτοβουλίες για την δικαιότερη κατανομή του με γνώμονα να μην επιβαρύνονται υπέρμετρα και οριζόντια οι παραγωγοί.  
 
Τέλος ο Πρόεδρος του ΣΠΕΦ Δρ. Στέλιος Λουμάκης παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων του Συνδέσμου για την περίοδο 2019-2021 που αποτυπώνει και την οπτική με την οποία οι παραγωγοί αντιμετώπισαν τις προκλήσεις της περιόδου.
 
Για την πλήρη ενημέρωση σας επισυνάπτονται:
 
Link με το βίντεο της ομιλίας της Γ.Γ. Ενέργειας & ΟΠΥ ΥΠΕΝ κας Α. Σδούκου
 
Link με το βίντεο της ομιλίας του Διευθ. Συμβούλου & Προέδρου ΔΣ του ΔΑΠΕΕΠ κ. Ι. Γιαρέντη
 
Link με το βίντεο της ομιλίας - παρουσίασης πεπραγμένων περιόδου 2019-2021 του Προέδρου του ΣΠΕΦ Δρ. Στέλιου Λουμάκη.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιανουαριου 2022 18:35
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.