(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Εύσημα Λουμάκη στη ΔΕΗ για το Virtual Net-Metering Νέο

Πηγή: Energypress 7/3/23

Τα εύσημα για την αμεσότητα ανταπόκρισης της διοίκησης Στάσση στο πρόβλημα της μη εφαρμογής από την ΔΕΗ μέχρι σήμερα στην πράξη του Εικονικού Ενεργειακού Συμψηφισμού έστειλε με μήνυμα του στο energypress ο Στέλιος Λουμάκης, Πρόεδρος μίας Ενεργειακής Κοινότητας αυτοπαραγωγών με Εικονικό Ενεργειακό Συμψηφισμό αλλά και του ΣΠΕΦ. 

Σε συνέχεια λοιπόν της "μετωπικής" σύγκρουσης της περασμένης εβδομάδας, (δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ μας, σύμφωνα με το οποίο η ΔΕΗ συνέχιζε να εκδίδει λογαριασμούς κατανάλωσης για τις συμμετέχουσες στον Εικονικό Ενεργειακό Συμψηφισμό καταναλώσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη την παραγωγή του επίσης ενταγμένου στο σχήμα φωτοβολταϊκού πάρκου), βλέπουμε τώρα ότι, όπως προκύπτει μέσω του e-bill, επανεκδίδονται οι λογαριασμοί καταναλώσεων που πυροδότησαν τη διένεξη σε εντελώς διαφορετική βάση που λαμβάνει πλέον υπόψη της και την παραγωγή του πάρκου. Οπότε ένα χρονίζον πρόβλημα φαίνεται πως βρίσκει τη λύση του χωρίς περαιτέρω νομικές εμπλοκές... Και αυτό είναι θετικό για όλους!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαρτιου 2023 06:55
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.